De bewijsstukken die nodig zijn voor uw kredietaanvraag zijn afhankelijk van uw profiel, het profiel van uw eventuele mede-kredietnemer en het doel van uw lening.

Ontdek hier hoe u stap voor stap het officiële document van uw gezinssamenstelling kunt verkrijgen:

Stap 1: Ga naar https://www.burgerprofiel.be/.

Stap 2: Klik op de knop “Meld u aan” om naar uw burgerprofiel-account te gaan.

Stap 3: U kunt zich identificeren met behulp van uw identiteitskaart en een eID-kaartlezer of via de mobiele app itsme.

Stap 4: Ga in uw burgerprofiel-account naar het tabblad “Attesten en vergunningen”.

Stap 5: Klik in de lijst onder “Attesten en vergunningen” op “Attest van gezinssamenstelling”.

Stap 6: Klik op “Attest opvragen”.

Stap 7: Er opent zich een nieuw venster. Duid “Uzelf” aan bij de eerste vraag en geef uw gemeente in bij de tweede vraag (“Wemmel”, in ons voorbeeld). Klik daarna op de knop “Attest downloaden” om uw attest in pdf-formaat te downloaden.

Stap 8: Maak een screenshot van het document (zoals aangetoond met het groene kadertje). Deze screenshot met alle informatie mag u naar ons sturen.

Ontdek welke bewijsstukken u dient te bezorgen bij de aanvraag van uw persoonlijke lening.