Hieronder ziet u welke stappen u moet volgen om bij de verschillende mutualiteiten een bewijs van uw ziekenfonds in pdf-formaat te downloaden:

Christelijke Mutualiteit

Bent u aangesloten bij het ziekenfonds Christelijke Mutualiteit?

Solidaris

Bent u aangesloten bij Solidaris?

• Ga dan naar https://www.solidaris.be/.
  • Log in op uw E-mut-account. Identificeer u met uw e-mailadres en wachtwoord of met uw itsme-applicatie.
  • Zodra u bent ingelogd, klikt u op het tabblad „Mijn e-bewijzen”.
  • Daar ziet u alle beschikbare bewijzen in pdf-formaat. Download het bewijs voor de gevraagde maanden.

Liberale Mutualiteit

Bent u aangesloten bij de Liberale Mutualiteit?

• Ga dan naar https://www.lm-ml.be/nl
  • Log in op uw account via het e-loket: https://www.lm-ml.be/nl/e-loket-wat-kun-je-doen.
    Identificeer u met uw rijksregisternummer en wachtwoord of maak verbinding via uw e-ID of itsme.
  • Zodra u bent ingelogd op uw account, voert u een zoekopdracht uit met het zoekwoord „Bewijs”.
  • Vervolgens ziet u alle beschikbare bewijzen in pdf-formaat. Download het bewijs voor de gevraagde maanden.