De bewijsstukken dat u ons moet bezorgen zijn afhankelijk van uw profiel, het profiel van uw eventuele mede-kredietnemer en het doel van uw lening.

Ontdek hier hoe u stap voor stap het officiële document van uw pensioenattest kunt verkrijgen:

Stap 1: Ga naar https://www.mypension.be/nl.

Stap 2: Klik op de knop “aanmelden”.

Stap 3: U kunt zich identificeren met behulp van uw identiteitskaart en een eID-kaartlezer of via de mobiele app itsme.

Stap 4: Zodra u bent ingelogd op uw account gaat u naar het tabblad “Mijn betalingen”. Dat geeft u toegang tot uw maandelijkse “pensioenattest”.

Stap 5: Als u het document van de gevraagde maand geopend hebt, kunt u dit niet rechtstreeks downloaden. U dient een screenshot van het document te maken. Die screenshot mag u naar ons versturen.

Ontdek welke bewijsstukken u dient te bezorgen bij de aanvraag van uw lening.