De bewijsstukken dat u ons moet bezorgen zijn afhankelijk van uw profiel, het profiel van uw eventuele mede-kredietnemer en het doel van uw lening.

Ontdek hier hoe u stap voor stap het officiële document van uw aanslagbiljet kunt verkrijgen:

Stap 1: Ga naar https://financien.belgium.be/nl/E-services/MyMinfin.

Stap 2: Klik vervolgens op de knop “MyMinfin” om verbinding te maken met uw account.

Stap 3: “Welkom bij MyMinfin”, klik op de knop “Meld u aan” om naar uw MyMinfin-account te gaan.

Stap 4: U kunt zich identificeren met behulp van uw identiteitskaart en een eID-kaartlezer of via de mobiele app itsme.

Stap 5: Meld u aan in eigen naam en klik vervolgens op de knop  "Volgende''.

Stap 6: Ga in uw MyMinfin-account naar het tabblad “Mijn documenten”.

Stap 7: Kies onder “Mijn documenten” voor de filter “Aanslagbiljet”.Stap 8: U ziet nu een lijst van uw aanslagbiljetten. Download de gevraagde aanslagbiljetten (dit kunnen er één of meerdere zijn) door in de kolom “Acties” op de drie puntjes te klikken.

Ontdek welke bewijsstukken u dient te bezorgen bij de aanvraah van uw lening.