Via de links hieronder vindt u meer uitleg over hoe u dit moet doen voor uw bank:

BNP PARIBAS

https://www.bnpparibasfortis.be/fr/Public/Faq-FR?axes1=nl&axes4=priv

Geef vervolgens de zoekterm ‘printen’ in

Belfius

https://www.belfius.be/webapps/nl/selfcare/belfius/rekeningen/saldo-historiek/Ik-wens-(een-deel-van)-mijn-historiek-op-te-zoeken-en-af-te-drukken-Hoe-kan-ik-dit-doen

ING

https://www.ing.be/nl/retail/contact#/path/

KBC

https://www.kbc.be/particulieren/nl/product/betalen/zelf-bankieren/met-je-smartphone/mobile.html

AXA

https://web.https://web.wcc.axa.be/wcc2/sitecollectiondocuments/hb_handleiding_nl.pdfwcc.axa.be/wcc2/sitecollectiondocuments/hb_handleiding_nl.pdf