mozzeno hecht veel belang aan de verificatie van de door de lener verstrekte gegevens. Om fraude te voorkomen worden alleen originele pdf's van bankafschriften geaccepteerd.

Een originele pdf is het ongewijzigde document dat van de PC Banking van de lener gedownload wordt. mozzeno accepteert daarom geen schermafdrukken van een smartphone (mobiele bankapplicatie), foto's van papieren afschriften of schermafdrukken (PrintScreen).

Hieronder vindt u, afhankelijk van uw bank, de stappen die u moet volgen om uw bankafschriften in origineel pdf-formaat te downloaden:

1. Argenta
  2. Axa
  3. Belfius
  4. Beobank
  5. BNP Paribas
  6. Bpost Bank
  7. Crelan Bank
  8. Deutsche Bank
  9. Hello bank
  10. ING
  11. KBC
  12. Keytrade Bank
  13. Nagelmackers

Argenta

via Argenta Bank via Internet

Ga naar ‘Nieuwe uittreksels’ onder het menu ‘Mijn uittreksels’ of clickt op het icoon

Bron: https://www.argenta.be/nl/zoeken.html?q=rekeninguittreksels

AXA

via Homebanking

Rapport aanvragen:

Vanuit het scherm Historiek raadplegen > Overzicht kunt u ook rapporten aanvragen in PDF formaat. U klikt hiervoor op de knop PDF Rapport.

Op die manier kunt u een rapport met de verrichtingen van de laatste 150 dagen bewaren op uw computer. Indien u reeds een opzoeking gedaan heeft, bevat het rapport enkel de verrichtingen die aan uw zoekcriteria voldoen.

Rapporten ophalen:

U kunt aangevraagde rapporten ophalen onder Documenten en berichten > rapporten ophalen.

Het rapport blijft beschikbaar gedurende tien dagen.

Bron: https://www.axabank.be/-/media/axa/juridic-documents/general-terms-conditions/termsannexhomebanking.pdf?la=nl

Belfius

via Belfius Direct Net

U vindt uw elektronische rekeninguittreksels in PDF-formaat terug in de historiek van uw verrichtingen in Belfius Direct Net.

Ga naar Rekeningen > Historiek bekijken.

Klik op het tabblad Rekeninguittreksels.

Selecteer de rekening waarvoor u de rekeninguittreksels wenst te ontvangen.

U krijgt een lijst van de aangemaakte rekeninguittreksels in functie van de periodiciteit van de rekening.

Klik rechts in uw scherm op het icoon met de pijl.

Klik vervolgens op de download om het gevraagde bestand te openen in uw PDF-programma.

Bron: https://www.belfius.be/webapps/nl/selfcare/belfius/diensten/afschriften/Hoe-vraag-ik-mijn-rekeningafschriften-op-via-Belfius-Direct-Net-en-niet-meer-via-de-post-of-via-Self

Beobank

via Beobank Online

Kies de optie 'Documenten en contracten' onder de rubriek 'Diensten' in het menu. Kies dan 'Documenten' en selecteer de periode van het bankuittreksel.

Bron: https://www.beobank.be/nl/particulier/betalen/diensten/online-documenten

BNP Paribas

via Easy Banking Web.

U krijgt het startscherm ‘Alle rekeningen’ te zien.

Klik op het menu-icoontje rechts naast de rekening waarvan u de uittreksels wilt bekijken.

Klik in het menu op Uittreksels.

U krijgt nu een overzicht van uw uittreksels per jaar. De meest recente ziet u meteen bovenaan.

Klik op het icoontje links van het rekeninguittreksel dat u wilt bekijken.

U kunt nu het document opslaan op uw computer.

Bron: https://www.bnpparibasfortis.be/rsc/contrib/document/1-Website/1-Daily/Individual/BNP/Brochures/EBWQuickstartguide_NL.pdf

Video: Uw online uittreksels raadplegen in Easy Banking Web

Bpost Bank

via PCBanking

Ga naar het menu “Rekeningen en kaarten” en selecteer de optie “Mijn uittreksels”. Daar kunt u uw officiële rekeninguittreksels downloaden.

Bron: https://www.bpostbank.be/bpb/contacteer-ons/faq-vragen/pc-en-mobilebanking/saldo-en-verrichtingen/overzicht-en-afschriften

Crelan Bank

via MyCrelan

Via het menu Dashboard, onder documenten vindt u uw rekeningafschriften.

Download de afschriften in pdf-bestand.

Bron: https://www.crelan.be/nl/particulieren/product/mycrelan

Video: https://youtu.be/Xk-Ih4C_ezY?list=PL9duu3kLk8DMG1QzxIsBpKDPcWRG1XZi6

Deutsche Bank

via Online Banking

Via het menu "Rekeningen > Uittreksels" kunt u uw rekeningafschriften downloaden.

Bron: https://www.deutschebank.be/nl/oplossingen/dagelijks-bankieren/online-banking.html

Hello bank

via web Hello bank!

Klik in uw Hello bank!-klantenzone op “Afschriften” onder de rubriek “Mijn rekeningen”.

De rekeningafschriften worden opgemaakt als pdf, u kunt ze downloaden.

ING

via ING Home'Bank

Op Home’Bank via het menu “Dagelijks bankieren > Mijn rekeningen en betalingen > Mijn Rekeningafschriften”.

Klik net boven het overzicht met rekeningen op de knop “Download afschriften”.

Download de afschriften in pdf-bestand.

Bron: https://www.ing.be/static/legacy/SiteCollectionDocuments/Onepager-ElectronicAccountStatements-NL.pdf

Video: https://media.ing.be/video/estatement/electronic-account-statements-nl.mp4

KBC

via KBC Touch

Via het menu "Betalen" onder het tabblad "Rekeninguittreksels".

U kunt onder "aangemaakte rekeningafschriften" uw rekeninguittreksels downloaden.

Bron: https://www.kbc.be/particulieren/nl/product/betalen/zelf-bankieren/met-je-tablet-of-pc/hoe-werkt-touch/betalen-en-overschrijven.html#rekeningafschriften

Video: https://www.youtube.com/watch?v=ilrCv-K2mUc

Keytrade Bank

via Keytrade Bank website

U kunt uw rekeninguittreksels opvragen via de beveiligde site van Keytrade Bank.

Hiervoor logt u zich in en klikt u op Bank > Rekeninguittreksels.

Daar selecteert u uw spaarrekening en klikt u op het uittreksel dat u wenst te bekijken. U kunt het bestand bewaren in PDF-formaat.

Bron: https://www.keytradebank.be/nl/support/faq/

Nagelmackers

via Online Banking

Kies in uw online bank uw bankrekening en gebruik de zoekfunctie om de gevraagde transactie te vinden.

Op de pagina van het zoekresultaat, klik op het PDF-logo om het gevraagde document te downloaden.