Via de links hieronder vindt u meer uitleg over hoe u dit moet doen voor uw bank:

BNP PARIBAS

https://www.bnpparibasfortis.be/fr/Public/Faq-FR?axes1=nl&axes4=priv

Geef vervolgens de zoekterm ‘printen’ in

Belfius

https://www.belfius.be/webapps/nl/selfcare/belfius/rekeningen/saldo-historiek/Ik-wens-(een-deel-van)-mijn-historiek-op-te-zoeken-en-af-te-drukken-Hoe-kan-ik-dit-doen

ING

https://www.ing.be/nl/retail/daily-banking/self-banking/electronic-account-statements

https://media.ing.be/video/estatement/electronic-account-statements-nl.mp4

KBC

https://www.kbc.be/particulieren/nl/product/betalen/zelf-bankieren/met-je-tablet-of-pc/hoe-werkt-touch/betalen-en-overschrijven.html#verrichtingen

Onder Rekeningafschriften en rapporten opvragen - Rapporten

AXA

https://web.wcc.axa.be/wcc2/sitecollectiondocuments/hb_handleiding_nl.pdf

Rapporten Aanvragen (p.15)

Beobank

https://www.beobank.be/nl/particulier/betalen/diensten/online-documenten

Optie 1 voor één transactie: In uw rekening, selecteer 'details' naast de transactie die u wilt opslaan, dan selecteer 'de aanvullende informatie afdrukken' bovenaan links.

Optie 2 voor alle transacties: Kies de optie 'Documenten en contracten' onder de rubriek 'Diensten' in het menu. Kies dan 'Documenten' en selecteer de periode van het bankuittreksel.

Bpost banque

https://www.bpostbank.be/bpb/contacteer-ons/faq-vragen/rekeningen-en-kaarten/afschriften/afschriften-via-pcbanking

Selecteer "Hoe kan ik mijn rekeninguittreksels downloaden of afdrukken via PCbanking?"