Hieronder leest u hoe u een of meerdere bankrekeningen aan uw kredietaanvraag kunt koppelen.

Selecteer bij de stap “Verbinding bankrekeningen”  bij welke bank u een rekening hebt waartoe u mozzeno toegang wenst te geven.

Om verbinding te kunnen maken met uw bank, heeft mozzeno uw toestemming nodig. Kruis het volgende vakje aan:  “Ik verklaar dat ik de algemene voorwaarden en het privacybeleid heb gelezen”. Klik op de knop “Geef toestemming”.

Als de verbonden bankrekening inderdaad de rekening is waarmee mozzeno al uw inkomsten en uitgaven kan valideren, klik dan op de knop “Ga verder met mijn aanvraag”.

Als dat niet zo is, kunt u via de knop  “Bank / rekening toevoegen” nog een of meerdere andere bankrekeningen toevoegen.

Goed om te weten: u kunt perfect nog een andere rekening van bij dezelfde bank toevoegen. U kunt ook een bankrekening verbinden die bij een andere bank zit.

Hoe worden uw gegevens tijdens de bankverbinding verwerkt?