U hebt een investeerdersaccount (indien dit niet het geval is, nodigen we u uit om er een aan te maken) waarop u reeds geld hebt gestort om te investeren?

U kunt het geld dat op uw investeerdersaccount staat en niet is geïnvesteerd op elk moment gratis opnemen.

Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe u geld kunt opnemen.

Stap 1: Log in op uw mozzeno-investeerdersaccount en selecteer ‘Geld opnemen’ in het linker menu.

Bovenaan rechts ziet u het beschikbare bedrag om te investeren. Dit bedrag kunt u dus opnemen.

Stap 2: Om geld van uw account op te nemen, vult u in het veld ‘Over te maken bedrag’ het gewenste bedrag in.
De overdracht gebeurt naar de rekening waarmee u de eerste storting op uw investeerdersaccount hebt uitgevoerd.

Het over te maken bedrag mag niet hoger zijn dan het beschikbare bedrag op uw investeerdersaccount.

Voorbeeld: Als het over te maken bedrag (€ 100) lager of gelijk is aan het beschikbare bedrag, kunt u de overdracht bevestigen.

Als het over te maken bedrag (€ 300) hoger is dan het beschikbare bedrag, kunt u de overdracht niet bevestigen.

Stap 3: Klik op de knop ‘Bevestigen’ om verder te gaan met de geldopname. Er wordt u gevraagd om de reden hiervoor op te geven.

Zodra u de reden voor de geldopname hebt opgegeven, kunt u op de knop ‘Ja’ klikken om dit te bevestigen.

Stap 4: Na de bevestiging verschijnt het tabblad ‘Overzicht van uw geldopnames’. U vindt er de uitgevoerde geldopname(s) terug met:

• Het opgenomen bedrag van uw investeerdersaccount ;
  • De datum van de geldopname ;
  • De status van de geldopname.

Uw geldopname krijgt de status ‘Aangevraagd’; de aanvraag is in behandeling. U kunt de aanvraag ‘Annuleren’ door op het rode kruisje te klikken.

Als u op dit kruisje klikt, opent er zich een nieuw venster om de annulering van uw aanvraag te bevestigen.

De geldopname krijgt de status ‘Geannuleerd’ in het overzicht van de geldopnames. Deze status betekent dat uw aanvraag tot geldopname succesvol werd geannuleerd.

Goed om te weten!

Wanneer u geld opneemt van uw account, gebeurt de overdracht altijd naar de rekening waarmee u uw eerste storting op het platform hebt uitgevoerd.

Het is mogelijk om de rekening waarnaar uw overdrachten gebeuren, aan te passen.

Hiertoe klikt u op de knop ‘Contact’ of neemt u rechtstreeks contact op met ons supportteam: support@mozzeno.com.

Het geld van uw investeerdersaccount dat niet is geïnvesteerd of opgenomen bevindt zich in de wachtfase.

Indien u meer geld wilt opnemen dan het beschikbare en dus niet geïnvesteerde bedrag, kunt u een terugkoop van Notes aanvragen.