Hebt u problemen met inloggen? Ons team staat klaar om u te helpen.
 Hieronder vindt u alvast een paar tips. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Krijgt u een van deze boodschappen te zien?

„Onjuiste gebruikersnaam of wachtwoord”

Indien u uw mozzeno-account via een sociaal netwerk hebt aangemaakt, kunt u via dat netwerk verbinding maken.

Indien u een mozzeno-account heeft maar niet meer weet op welke manier u dient in te loggen, kunt u uw toegangswijze of wachtwoord opnieuw instellen.

„Ongekende externe account”

U probeert in te loggen op een sociaal netwerk (Google, Facebook ...) dat niet aan een mozzeno-account gelinkt is.

U dient waarschijnlijk in te loggen met een wachtwoord, of een ander sociaal netwerk.

Indien u een mozzeno-account heeft maar niet meer weet op welke manier u dient in te loggen, kunt u uw toegangswijze of wachtwoord opnieuw instellen.

Hebt u een ander probleem waardoor u niet kunt inloggen?

1. Probeer dan allereerst om in te loggen door op deze link te klikken: https://platform.mozzeno.com/v2/gateway/reset?operation=all
  2. Lukt het met deze link nog steeds niet om in te loggen? Probeer dan om een venster in privébrowsing te openen en log nogmaals in.
  3. Blijft het probleem aanhouden, probeer dan om in te loggen met een andere browser dan de browser die u nu gebruikt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ons uw probleem voor te leggen.