U kunt de bankgegevens van de rekening waarvan wij uw maandelijkse domiciliëringen afschrijven wijzigen.

Hieronder vindt u de stappen die u dient te volgen:

1. Log in op uw kredietnemersaccount.

2. Selecteer de lening waarvoor u de wijziging wilt doorvoeren door op de knop „Details” van de betreffende lening te klikken.

3. U wordt doorgestuurd naar de overzichtstabel van uw lening. U kunt de bankrekening waarvan uw maandelijkse afbetalingen worden afgeschreven wijzigen door op de knop “Wijzigen” te klikken.

4. Geef het nieuwe bankrekeningnummer in en klik op de knop “Aanvraag tot wijziging domiciliëring indienen”.

Om een aanvraag tot domiciliëringswijziging in te dienen, dient u ons de volgende documenten te bezorgen:

• Europees domiciliëringsmandaat (SEPA);
  • Kopie van de voor- en achterkant van de identiteitskaart van de rekeninghouder;
  • Kopie van de voor- en achterkant van de bankkaart van de rekeninghouder. Het gaat om de bankkaart van de rekening die voortaan gebruikt moet worden. Elke wijziging van bankgegevens dient u een maand van tevoren aan mozzeno mee te delen.

Goed om te weten: voor deze wijziging worden geen kosten aangerekend.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze supportdienst als u moeilijkheden ondervindt: support@mozzeno.com.

Ontdek hoe kan ik de domiciliëringsdatum van mijn lening wijzigen?