Om fouten en de tijd van postverzending te vermijden prefereert mozzeno de digitale ondertekening van de documenten van uw leningsovereenkomst.

Met deze digitale handtekening worden veelvoorkomende fouten met betrekking tot de juridische verklaringen vermeden en worden de ondertekende documenten onmiddellijk doorgestuurd.

Om de documenten van uw contract digitaal te ondertekenen hebt u volgende zaken nodig :

• Een eID kaartlezer die verbonden is met uw computer (werkt momenteel niet met een kaartlezer die verbonden is aan een smartphone of tablet)
  • De Connective Browser Package plugin (deze wordt geïnstalleerd bij uw eerste handtekening)
  • Een up-to-date internetbrowser: laatste versie van Chrome, Firefox of Safari

1. Verbind uw eID kaartlezer met uw computer en steek er uw identiteitskaart in.

2. Klik op de knop BEGINNEN in uw gebruikersaccount.

3. Indien u voor het eerst de ‘Connective’ e-handtekening gebruikt, moet u de ‘Connective Browser Package’ plugin installeren.

Hieronder vindt u de installatie-instructies voor de Connective Browser Package, indien u Chrome als standaardbrowser gebruikt:

3.1 Klik op de knop ‘Ga naar de Chrome Web Store’

De Chrome Web Store opent in een nieuw tabblad van uw browser.

3.3 Klik op ‘Toevoegen aan Chrome’.

3.4 Bevestig de installatie van de ‘Connective signing extension’ door te klikken op ‘Uitbreiding toevoegen’.

Er verschijnt een bevestigingsbericht van de installatie van de ‘Connective signing’ uitbreiding.

3.5 Sluit het tabblad met het bevestigingsbericht in uw browser (Chrome Web Store) en keer terug naar het tabblad van waaruit je vertrokken bent (mozzeno website, interface van de handtekening)

3.6 Bevestig de installatie door te klikken op ‘Ik heb de uitbreiding geïnstalleerd' :

3.7 Lees uw contract en gebruik de scrollbar rechts van het document om naar beneden te gaan.

U moet het volledige document doorlezen, opdat de knoppen ‘Ik verklaar dat ik alle documenten heb gelezen’ en ‘Ondertekening starten’ actief worden.

3.8 Vink ‘Ik verklaar dat ik alle documenten heb gelezen’ aan en klik vervolgens op de knop ‘Ondertekening starten’.

3.9 Kopieer de juridische verklaring die in het venster verschijnt op exact dezelfde wijze. Als u deze juist kopieert, worden de letters groen. Zolang de juridische verklaring niet volledig groen is, kan u niet op de knop ‘Volgende’ klikken.

Klik op ‘Volgende’ en geef uw pincode in (de code die u hebt gekozen bij ontvangst van uw identiteitskaart in het gemeentehuis).