Om Investeerder te worden op mozzeno, volstaat het een account aan te maken op de website mozzeno.com. Dit kan zelfs nog eenvoudiger door in te loggen met uw Facebook-, LinkedIn- of Google-account. Via ons platform kunt u online uw investeerdersaccount aanmaken, zo vermijdt u dat alles via briefwisseling dient te gebeuren. Vervolgens vult u uw investeerdersaccount aan met minimum € 500,00 om te beginnen met investeren.

Om geld op uw account te zetten, hoeft u enkel op de knop “Geld toevoegen” in uw dashboard te klikken. Vervolgens krijgt u informatie over hoe u de overschrijving dient uit te voeren.