Om investeerder te worden op mozzeno, volstaat het een account aan te maken op de website mozzeno.com. Dit kan zelfs nog eenvoudiger door in te loggen met uw Facebook-, LinkedIn- of Google-account. Via ons platform kunt u online uw investeerdersaccount aanmaken en is er dus geen briefwisseling nodig. Bij het maken van dit account zal u informatie gevraagd worden om u correct te kunnen identificeren.

Vervolgens moet u minimum € 500,00 op uw investeerdersaccount zetten om te beginnen met investeren. Om geld op uw account te zetten, hoeft u enkel op de knop ‘Geld toevoegen’ in uw dashboard te klikken en de instructies te volgen. U hebt twee opties:

1. Bankoverschrijving: u vindt de instructies in uw account. mozzeno heeft momenteel een bankrekening bij Belfius. Het gestorte bedrag zal meestal twee à drie werkdagen na uw overschrijving op uw mozzeno-account staan.
  2. Bancontact: u betaalt meteen met uw bankkaart of uw Bancontact/Payconiq-app. Het bedrag staat onmiddellijk op uw account. U hoeft dus niet te wachten om dit bedrag te investeren.

Na een eerste storting op uw investeerdersaccount, kunt u een doorlopende opdracht plaatsen. Zo geniet u elke maand van het gemak van een automatische aanvulling.

U kiest het bedrag dat maandelijks op uw mozzeno-account wordt gestort. Wij bezorgen u de nodige informatie om uw doorlopende opdracht in te stellen. U hoeft enkel nog de doorlopende opdracht te configureren in uw online of mobiele banking app.

U kunt u doorlopende opdracht op elk moment stopzetten in uw online of mobiele banking app.